Stuurhut mts componist

Als afloskapitein de eerste opdracht gedaan

De eerste echte aflosopdracht

Als afloskapitein de eerste opdracht gedaan afgelopen week en het is goed bevallen. Ik moet er wel bij vermelden dat het een hele aardige opdrachtgever was die sociaal is en heel goed met mij gecommuniceerd heeft. Alles liep anders dan gepland!  Het ging om een opdracht waarbij enige flexibiliteit gevraagd werd. De Componist moest van Rozenburg naar Ludwigshafen en weer terug. De eigenaar had graag dat ik opstapte in de Neckarhaven bij vertrek en ook weer in Nederland zou afstappen. Geen probleem!

Mijn eerste opdracht had ik gepland voor 12 februari op de Camaro 4. Ik besloot toch om het te doen, De kogel is dan door de kerk en is de opdracht een feit. Het is weer een hele sprong in het diepe ver buiten de persoonlijke comfortzone. 

als afloskapitein is meehelpen ook leuk

Verantwoording voelt anders

Uiteraard is de verantwoording voor het schip, de lading en de veiligheid van de bemanning altijd groot, het voelt nu toch anders. 

Aangezien ik Schipperhuren.nl vertegenwoordig heb ik hierin een andere verantwoording dan in loondienst. Nu ben ik hierin beeldbepalend en ook meteen het reclamebord voor een veilige vaart en mijn opstelling als aflosser. Dit betekent ook dat een opdracht met mij staat of valt. Gaat een opdrachtgever mij nogmaals vragen? Wil ik zelf nog wel terug naar een bepaalde opdrachtgever?

 

 

Hoog water Clemensgrund mts ComponistMijn eigen geld verdienen voelt lekker

Nu ben ik ook volledig zelf verantwoordelijk voor het verdienen van mijn eigen geld. Geld dat niet van een werkgever komt, maar van een opdrachtgever.  Nu is alles van mijzelf, bedrijfskleding, bedrijfsauto, website, AOV-verzekering en mijn eigen facturen. Nu mag ik dus ook mijn eigen werk zien te genereren. Dit is natuurlijk spannend en ook onzeker, omdat je nu niet weet wat er op het pad komt. Het belangrijkste doel is natuurlijk om aan het einde van het jaar voldoende geld verdient te hebben om alle onkosten te kunnen betalen! 

 

motoren mts componist

                                      Machinekamer Mts Componist    2 x.1150 pk Caterpillar