Op reis met de camper

Vorig jaar april hebben wij ons huis verkocht en zijn verplaatst naar onze camper. In september 2022 zijn wij vertrokken richting Frankrijk, Spanje en Marokko. Dit betekent ook dat mijn beschikbaarheid voor het aflossen beperkter is geworden. Dit jaar, 2023, ben ik ook weer beperkt beschikbaar en wel in de maanden maart, april, mei en een gedeelte van juni.

Inmiddels had ik de eerste berichten rondgestuurd en zit ik alweer helemaal vol deze maanden. Niet iedereen heeft bericht ontvangen, omdat ik binnen een uur al vol zat en de bedrijven waar ik het meest kom, eerst heb gestuurd. Ik kan helaas niet iedereen bekoren!

In juni vertrek ik weer richting Scandinavië, Spanje en Marokko.

Wie geïnteresseerd is, kan ons volgen op www.venry.online. Tik op een foto om een bericht te openen.